Taito Galleriasta löydät sinulle sopivat monipuoliset juhla- ja kokoustilat haluamaasi tilaisuuteen!

 

Taito Galleria sijaitsee Taitokorttelin pihapiirin vanhan punaisen tiilitalon toisessa kerroksessa, jonka porrassisäänkäynti on Koskikadun puolelta. Tilaan johtavassa portaikossa on esteetön sisäänkäynti tuolihissin avulla. Taito Gallerian suuri tila avaa mahdollisuudet monille eri tilaisuuksille ja se soveltuukin ihanteellisesti juhla- ja kokoustilaksi noin 40 henkilölle. Huoneen kalustusta on mahdollista myös säätää tilankäyttäjien toiveiden mukaan.

Taito Gallerian tilaesittelyä 1

 

Taito Gallerian vierestä löytyvät WC-tilat ja tilassa käytettävissäsi on lisäksi 75″ LED-TV, laadukas äänentoistojärjestelmä sekä langaton AV-järjestelmä tietokonekäyttöä varten. Tarjoilut eri tilaisuuksiin saat toiveittesi mukaan Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä.

 

Taito Gallerian tilaesittelyä 2

 

Taito Galleria on käytettävissä arkisin ja viikonloppuisin. Tilan vuokra ilman astioita on 40€/0-4h. Juhlatilaisuuksissa tilavuokra on 80€/0-4h ja  120€/4-8h. Tilavuokraan sisältyy astiasto, astianpesukoneet (suurtalous ja kotikone) ja kahvinkeitin, vedenkeitin sekä iso jääkaappi. Vuokraajan vastuulla on tilojen siivous, astioiden pesu ja astioiden laittaminen paikoilleen.

Taito Galleriaa koskevat kyselyt ja tilavaraukset suoritetaan sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)taitopohjoiskarjala.fi

Mikäli tarvitset tilaisuuteesi kahvi- tai ruokatarjoilua, niin ota yhteyttä erikseen sähköpostilla osoitteeseen kahvila(at)kauppaneuvoksenkahvila.fi.

Esteetöntä kulkukäyntiä varten Taito Galleriaan (tiilitalon 2.krs.) johtaa Koskikadun puoleisessa portaikossa oleva tuolihissi.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0