Yritykset

 

Taitokorttelin upeat putiikit tarjoavat jokaiselle jotakin. Ainutlaatuinen ja lämpöä hehkuva ympäristö kutsuu mukaan jokaisen.

Aiku Ihana

Aiku Ihana on yhden innostuneen ja sitkeän käsityöyrittäjän pienyritys Joensuusta. Löydät myymälästä kestävät ja ainutlaatuiset sauna- ja kodintuotteet: mm. saunamittarit, kiuasastiat, kellot, korut, koristeet ja alustat.

Design By KIETO

Design by KIETO on aito, iloinen herätys arjen harmaudesta, piste i:n päälle asuun kuin asuun, niin arkeen kuin juhlaan. Hurmaavasti kuvitetut, korkealaatuiset korumme ovat kotimaista käsityötä suoraan Joensuusta, ihan tavallisten Hiltusten ruokapöydän äärestä Sinulle.

Joensuun Perheentalo

Perheentalo on maksuton kohtaamispaikka lapsille ja heidän läheisilleen. Tarjolla on monipuoliset, perheille suunnitellut tilat.

Kahvila Nikolai - Nikolai Jäätelöt

Tuoretta, paikallista ja käsintehtyä artesaanijäätelöä! Jäätelökioskilla pääset unohtumattomalle makuretkelle lähimetsän poikki, aina eksoottisten elämysten pyörteisiin. Valmistamme jäätelöt kotimaisia ja paikallisia raaka-aineita suosien ja meiltä löydät myös raikkaat sorbetit ja vegaaniset gelatot.

Kauppaneuvoksen kahvila

Kauppaneuvoksen kahvila on sisustettu maalaisromanttiseen tyyliin ja täällä voit maistella erilaisia kotileivonnaisia ja karjalaisia perinneherkkuja. Kahvilassa on useita eri tyyppisiä tunnelmallisia huoneita, joissa voit viettää kiirettömän aistinautinnon upeassa ympäristössä.

Kuitukeijun lankapuoti

Kuitukeiju on tunnelmallinen lankapuoti, jonka hyllyt ovat pullollaan lankaihanuuksia Suomesta ja eri puolilta maailmaa.

Lempin Maailma

Lempin Maailma on tulvillaan vanhaa ja uutta. Rosoista, suloista, aitoa ja romanttista. Kuin tuulahdus menneiltä ajoilta. Tule viihtymään tunnelmassa, hanki jotain arkea tai juhlaa sulostuttavaa itselle tai lahjaksi.

Matelin Lahja-aitta

Valikoimastamme löydät oman mallistomme naisten vaatteita kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Lahjana ilahduttavat laadukkaat saunatekstiilit ja hullunhauskat karjalanpiirakka-tuotteemme.

Mustosen Puoti

Kauppias Mustonen valikoi puotiinsa laadukkaita lähiseudun ja oman maakunnan elintarvikkeita sekä käsin valmistettuja käyttötavaroita, kuten Wilmer&Co saippuat, puukäsityöt ja kalastustarvikkeet.

Sarustiikka

Hurmaava ja huoleton sisustuskauppa! Kivijalkamyymälämme sijaitsee viehättävässä tiilitalossa, entisen takomon tiloissa. Joukossa itsetehtyjä aarteita, kierrätysperiaatteella vanhasta uutta ja karusta kaunista sekä kotimaisia kortteja ja postereita.

Taito Shop

Taito Shop on korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä, joka sijaitsee Taitokorttelin Tiilitalossa Joensuun ydinkeskustassa. Tarjonta kattaa upean valikoiman alueellista taitoa, käsiteollisuuden helmiä ja perinteisiä tuotteita niin lahjaksi kuin oman arjen piristämiseen.

Taitokeskus

Taitokeskus Joensuu tarjoaa monipuolista käsityöalan neuvontaa ja kurssitoimintaa. Lisäksi sinulla on mahdollista tilata mittatilaustyönä sisustustekstiilejä ja tulla kutomaan erilaisilla loimilla.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Ostoskoriin 0