Tule töihin Taito Pohjois-Karjala ry:lle!

 

Taito Pohjois-Karjala tarjoaa erityisesti käsi- ja taideteollisuusalan opiskelijoille erinomaiset puitteet koulutus- ja työssäoppimispaikaksi. Meidän kauttamme pääset tutustumaan Taitokeskus Joensuun monipuolisiin työtehtäviin, kuten esimerkiksi asiakaspalveluun ja -neuvontaan, kassatyöhön ja tuotemarkkinointiin sekä kursseilla opettamiseen. Mikäli myyntityö on kutsumuksesi ja haluat oppia siitä lisää, niin Taito Shopin myymälä on sinulle mahdollisuus näyttää se. Myymälänhoidon avustamisen ohella tehtäviä löytyy laaja-alaisesti myös markkinoinnin puolelta.

Kauppaneuvoksen kahvila on mainio ensiaskel niille, jotka lähtevät hakemaan työurallensa alkua ravintola-alalta. Kahvilan tehtävissä pääset tutustumaan useisiin herkullisiin makeisiin ja suolaisiin tuotteisiin, niiden valmistamisesta myyntiin ja markkinointiin sekä asiakaspalveluun, kuten vaikkapa tilavarausten hoitamista tapahtumiin.

Taito Pohjois-Karjalalla muita mahdollisia työtehtäviä on myös kiinteistönhuollon, Taitokorttelin tapahtumajärjestämisen ja markkinoinnin sekä hallinnon puolella. Näihin kuuluvia tehtäviä ovat muun muassa tilojen kunnossapito, näyttelyiden näytteille asettaminen, Taitokorttelin somekanavien tai kotisivujen sisällöntuotanto ja ylläpito sekä paljon muuta.

 

Taito Pohjois-Karjala tarjoaa useita mahdollisuuksia käsi- ja taideteollisuusalan opiskelijoille, muille työelämään tutustuville tai työttömille

 

Yhdistyksemme pyrkii löytämään työntekijöillemme mielekkäitä tehtäviä, joissa he pääsevät kehittämään ja toteuttamaan itseään. Päätavoitteenamme on kannustaa heitä eteenpäin työelämässä heidän taustastaan riippumatta. Ajatuksena on, että jokainen uusi sosiaalinen kohtaaminen on rikkaus. Siksi koemme, että tyytyväinen työntekijä auttaa meitä kehittämään yhdistyksemme toimintaa ja siten osaltaan edistämään yhteiskuntaamme. 

Vuosien varrella Taito Pohjois-Karjala on tarjonnut sadoille ihmisille mahdollisuuden todistaa kykynsä työelämässä. Meidän toimintamme ei olisi mahdollista ilman kaikkia niitä apukäsiä, jotka ovat kukin muovanneet yhdistystämme tähän päivään. Me ylpeilemme sillä piirteellä, että työpaikkana olisimme kehittävä, innostava ja turvallinen kaikille työntekijöillemme näiden lähtökohdista riippumatta. 

 

Iloista tekemistä Taidolla

 

Älä jää arpomaan, vaan ota rohkeasti yhteyttä!

 

Oletko vasta ottamassa ensiaskeleitasi työelämässä? Tarvitsetko opiskeluihisi työharjoittelupaikkaa? Oletko työelämästä irtautunut ja etsit itsellesi tilaisuutta päästä takaisin? Ei syytä huoleen, sillä Taito Pohjois-Karjala on yhdistys, joka jatkuvasti etsii tarmokkaita apukäsiä. Meidän kauttamme moni on saanut itselleen kannukset työelämään. Tämä riippumatta, oliko kyseessä sitten TET-jakso, työkokeilu, kuntouttava työtoiminta, työharjoittelu tai muu tuettu työllistyminen. Olemme osana eri rekrytapahtumia ympäri Joensuuta, joten tule rohkeasti esittelemään itsesi. 

Oletko kiinnostunut käsitöistä ja kurssitoiminnastamme?

Koetko tulevasi helposti toimeen ihmisten kanssa ja pidät myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä? 

Opiskeletko matkailu-/ravintola-/kaupan alaa tai olet jo valmistunut ja haet kokemusta alalta? 

Ehkä et olekaan kiinnostunut niinkään käsitöistä tai ravintola-alasta, mutta omaat sielunpaloa kulttuuriin tai koet osaavasi soveltaa esimerkiksi korkeakouluopintojasi yhdistyksen hallinnon puolella? Kenties osaat jonkin muun taidon, jota voisit hyödyntää työtehtävissäsi?

Mikäli tunnistit itsesi missään aiemmista kysymyksistä, niin ota yhteyttä yhdistyksemme toiminnanjohtajaan, Tuija Tekiniin. Katsomme, mikäli löydämme yhdistykseltämme juuri sinulle sopivan harjoittelu- tai työpaikan.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan töihin jollekin muista Taitokorttelin useista yrityksistä, niin tutustu heidän kotisivuihinsa ja ota yhteyttä suoraan heihin. Lisätietoa Taitokorttelin moninaisista yrityksistä löydät täältä.

 

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0