Näyttelyt

 

Taitokorttelissa voit tutustua monipuolisiin näyttelyihin ympäri vuoden. Mustosen talossa, Taitokorttelin käytävägalleriassa sekä Kauppaneuvoksen Kahvilan tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä, joissa esitellään muun muassa käsityöperinnettä, kuvataidetta ja valokuvia. 

 

ANNAN KAMMARISSA ANNA BAMFORDIN TARINAA 24.3. - 31.8.2022

Kauppaneuvoksen Kahvilassa, Annan kammarissa, on kuvia Mustosen suvusta. Näyttely juhlistaa kauppaneuvos Mustosen tyttärestä Anna Bamfordista kertovaa kirjaa. Se julkistettiin 24. maaliskuuta 2022.

Annan Albumi - Kauppaneuvos Mustosen tyttären tarina kertoo suvun vaiheista  juuri Annan näkökulmasta. Joensuulainen Sirpa Sulopuisto on kääntänyt Annan englanniksi ja ruotsiksi kirjoittamat muistelmat suomeksi. Mukana on runsaasti kuvia. Kirjasta voit lukea tarkemmin täältä

 

KAUPPANEUVOKSEN KAHVILASSA KANSALAISOPISTON TAIDENÄYTTELY 2. - 31.5. 2022

Kahvilan huoneissa ihastuttaa toukokuun ajan Joensuun seudun kansalaisopiston taidenäyttely. Kuvasta maalaukseksi A- ja B-ryhmät sekä Taivaanrannan maalarit -ryhmä ovat kevään aikana maalanneet Rokokoo-aiheisia maalauksia. Näyttelyssä on lisäksi kookas yhteisteos, joka on toteutettu pyöreille pohjille. 

Tässä yksityiskohtia näyttelyn maalauksista:

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0