Taito Shop

Taito Shop on korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä. Valikoimaan kuuluu alueellista taitoa, käsiteollisuuden helmiä sekä perinteisiä tuotteita.

Karjalainen tuoteperhe

Pohjoiskarjalainen käsityö on edelleen lämmin kuin äidin syli. Sen sisällä on hyvä olla. Se on kuin oma murre ja puhetapa. Karjala ja karjaisuus näkyy ja kuuluu edelleen.

Langat ja työvälineet

Täältä löydät erilaisia työvälineitä, kuten puikkoja, virkkuukoukkuja ja kudontatarvikkeitamateriaaleja. Materiaalit tulevat toimittajilta, joilla on kattavat valikoimat erilaisia käsityötarvikkeita ja muita tuotteita.

Tarvikepaketit

Täältä löydät monipuolisia tarvikepaketteja erilaisilla käsityötekniikoilla. Tarvikepaketit sopivat hyvin niin omaan vapaa-aikaan kuin lahjaksikin.

Leipomotuotteet

Täältä löydät monenlaista hyvää niin juhlaan kuin arkeen. Tuotteet ovat pääasiassa laktoosittomia. Valmistamme tuotteita myös gluteenittomana. Tuotteet tilataan Kauppaneuvoksen kahvilasta viimeistään 2-3 vuorokautta ennen noutopäivää.

Lahjakortit

Tervetuloa taidon maailmaan! Taito Pohjois-Karjala ry:n lahjakorteilla voit ilahduttaa lahjansaajaa mahdollisuudella osallistua kädentaitokursseille, nauttia kahvilahetkestä tai tehdä tuoteostoksia. Lahjakortti käy maksuvälineenä Pohjois-Karjalan alueella: Ilomantsin, Joensuun ja Lieksan taitokeskuksissa, Taitobussissa, Taito Shop Joensuun myymälässä sekä Taitokorttelin Kauppaneuvoksen kahvilassa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Ostoskoriin 0