Taito Shop

Taito Shop on korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä. Valikoimaan kuuluu alueellista taitoa, käsiteollisuuden helmiä sekä perinteisiä tuotteita.

Karjalainen tuoteperhe

Karjalaiseen tuoteperheeseen kuuluu kauniita sisustus- ja käyttötekstiilejä, näyttäviä asusteita, monipuolisia käyttöesineitä ja herkullisia elintarvikkeita. Tuotteet on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista. Myös elintarvikkeet ovat lähituotantoa Pohjois-Karjalasta.

Langat ja työvälineet

Valikoimasta löydät työvälineitä ja materiaaleja eri käsityötekniikoihin kuten neulontaan, virkkaukseen, tuftaukseen, kehräykseen ja kudontaan.

Tarvikepaketit

Täältä löydät monipuolisia tarvikepaketteja erilaisilla käsityötekniikoilla. Tarvikepaketit sopivat hyvin niin omaan vapaa-aikaan kuin lahjaksikin.

Leipomotuotteet

Täältä löydät monenlaista hyvää niin juhlaan kuin arkeen. Tuotteet ovat pääasiassa laktoosittomia. Valmistamme tuotteita myös gluteenittomana. Tuotteet tilataan Kauppaneuvoksen kahvilasta viimeistään 2-3 vuorokautta ennen noutopäivää.

Lahjakortit

Tervetuloa taidon maailmaan! Taito Pohjois-Karjala ry:n lahjakorteilla voit ilahduttaa lahjansaajaa mahdollisuudella osallistua kädentaitokursseille, nauttia kahvilahetkestä tai tehdä tuoteostoksia. Lahjakortti käy maksuvälineenä Pohjois-Karjalan alueella: Ilomantsin, Joensuun ja Lieksan taitokeskuksissa, Taitobussissa, Taito Shop Joensuun myymälässä sekä Taitokorttelin Kauppaneuvoksen kahvilassa. Tutustu vaihtoehtoihin!

Käsityöhjeet

Täältä löydät käsityöohjeet ja ohjelehdet valloittaviin käsitöihin.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0