Helmipihlaja

Helmipihlaja

 

Tervetuloa Helmipihlaja-kammarille!

Tämän kevään aikana (tammikuu-huhtikuu 2024) taiteentutkija Leena Jääskeläinen on tavattavissa Mustosen talon kammarissa 111.

Tarjolla on mahdollisuuksia vaihtaa ajatuksia perinteisistä Karjalan pukutraditioista, saada tietoa ja kokeilla omin käsin ompelemista lyhytkurssilla Leenan kanssa vanhan perinteen mukaan. Voit esimerkiksi oppia tekemään erilaisia nukkeja (mm. perinteinen ”keisarinnanukke”), perinteisiä paitoja ja rätsinöitä, sarafaaneja ja feresejä, päähineitä, esiliinoja ja vyötaskuja, tai muita vaatteita. Voit myös valmistaa lasihelmillä kirjotun pienen matkaikonin tai vanhanmallisen luostarin kirjanmerkin.

Täältä voit myös tilata Leenan käsin ompelemia vaatteita pysyvästi omaan käyttöösi tai vaikkapa varata kokonaisen puvun tai sen osan käyttöösi viikoksi.

Tule paikalle tutustumaan ja näkemään omin silmin – tiistaista perjantaihin klo 12–17 ja lauantaisin klo 11–15! Lyhytkurssien aikatauluista ilmoitetaan erikseen.

 

Leena Jääskeläisen näyttelystä karjalainen puku

Tutustu yrityksen omiin sivuihin

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0