Kauppaneuvoksen kahvila - Historiaa ja karjalaista perinnettä

 

Kauppaneuvoksen kahvilan tarjoilutiski.

 

Tervetuloa maalaisromanttiselle aistimatkalle Kauppaneuvoksen kahvilaan. Historiaa ja karjalaista perinnettä huokuva kahvila tarjoaa vivahteikkaan yhdistelmän niin uusia trendejä kuin perinteisiä karjalaisia makuja. Kahvila on saanut nimensä tilan perustajan kauppaneuvos Antti Juhana Mustosen mukaan, joka rakennutti sen vuonna 1870.

Kahvilan leipomon herkulliset ja uunituoreet leivonnaiset sekä karjalaiset perinneherkut valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Kahvilan tuotevalikoimaan pääset tutustumaan kätevästi paikan päällä tai verkossa. Lisäksi voit tilata leipomomme tuotteita suoraan verkkokaupastamme.

 

Idyllinen kahvila ydinkeskustassa

 

Kauppaneuvoksen kahvilan sisäänkäynti Koskikadulta kuvattuna..

 

Kauppaneuvoksen kahvilassa on asiakaspaikkoja sisällä ja ulkoterasseilla. Voit valita vapaasti paikkasi, tai tehdä myös huonevarauksen ottamalla yhteyttä kahvilaan (yhteystiedot alla). Vuokraamme käyttöösi ja tarpeidesi mukaan seuraavia huoneita; Sininen Kammari, Valkoinen Salonki, Punainen Salonki, Annan Kammari sekä Mustosen Kabinetti. Esteetöntä käyntiä varten löydät sisäpihalta Mustosen taloon johtavan liuskan, joka soveltuu pyörätuoleille, lastenvaunuille ja rollaattoreille.

Taitokorttelin pihapiirin punaisessa tiilitalossa sijaitseva Taito Galleria, jossa voidaan järjestää eri tyyppisiä perhe- ja juhlatilaisuuksia sekä kokouksia. Esteetöntä käyntiä varten Taito Gallerian tiloihin (tiilitalo 2.krs.) johtaa porrastuoli. Huom! Taito Galleriaa koskevat kyselyt ja tilavaraukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)taitopohjoiskarjala.fi.

Kahvila sijaitsee ydinkeskustassa (Koskikatu 1), ja auton pysäköit helpoiten ajamalla toriparkkiin tai pysäköimällä kahvilan viereen Elielinkujan parkkipaikalle.  Pyörän voit puolestaan jättää turvallisesti sisäpihan pyöräparkkiin. Kaikki paikallis- ja kaukoliikenteen bussit pysähtyvät Koskikadulla 50-150m kahvilalta. Taksitolppa sijaitsee puolestaan 50m kahvilalta torin laidalla.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Kauppaneuvoksen kahvila

 

Taitokortteli, Koskikatu 1   
80100 JOENSUU 
Puh. 050 315 6944 (kahvila)
050 315 6948 (keittiö) 
kahvila(at)kauppaneuvoksenkahvila.fi

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0