Taitobussi - Kiertävä käsityöneuvonta

 

Taitobussi tarjoaa asiakaslähtöistä kurssipalvelua Pohjois-Karjalan alueella. Taitobussi lisää Pohjois-Karjalan maaseudun elinvoimaa ja asukkaiden hyvinvointia käsityökulttuurin muodossa. Yhteisöllinen tekeminen ja kädentaitojen ohjaus on kauttamme saavutettavissa näin myös suurempien keskusten ulkopuolella asuville.

Kurssia varten tarvitaan vain viisi osallistujaa ja Taitobussin käsityöneuvoja tulee luoksenne ohjaamaan sen. Käsityöneuvojamme voivat opastaa niin neulomista, virkkausta, ompelua, matkakangaspuilla kudontaa kuin auttaa asiakkaan omien kangaspuiden laitossa kudontavalmiuteen. Lisäksi tarjoamme myös paljon muuta. Kurssipaikaksi sopii kylä- ja seurojentalo tai vaikka oma kotisi.

Lisäksi Taitobussi järjestää myös omia kursseja, jotka löydät sivun alaosasta. Kurssien hinnat ovat samat kuin Taitokeskuksissamme, ja osallistuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Taitobussiin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi. 

 

Taitobussi

 

Joensuun seutu ja Keski-Karjala
Puh.  050 315 6957
taitobussi.joensuu(at)taitopohjoiskarjala.fi

 

 

Taitopajojen aikataulut


Taitopajoissa opitaan iloisessa seurassa uusia käsityötekniikoita. Taitopajojen käsityöteemat ovat vaihtuvia. Pajamaksu on 12 €/kerta + materiaalit käytön mukaan. Taitopajaan voi osallistua yhdistyksen käsityöpassilla (90 €/vuosi) 8 kertaa maksutta.

 

KULHO: Särkinvaaran taitopaja

Kerran kuussa, kuukauden viimeinen to 26.1. alkaen klo 18-21.
Särkinvaaran kylätalo, Kissapurontie 10, Kulho.

 

LIPERI: Roukalahden taitopaja

Kuukauden viimeinen la 28.1. alkaen klo 11-14.
Kivekkäiden kylätalo, Tutjuntie 88, Roukalahti. 

 

LIPERI: Salokylän taitopaja, päiväryhmä

Kerran kuussa, kuukauden toinen tiistai 10.1. alkaen klo 10-13. 
Salonkylän kylätalo, Liperintie 51, Salokylä.

 

KITEE: Kiteen kirjaston taitopaja

TILAUKSESTA.
Opintie 9, Kitee


KESÄLAHTI: Kesälahti kirjaston työpaja

TILAUKSESTA.
Kesälahti.

 

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0