Kurssit

 

Järjestämme monenlaisia kädentaitokursseja kaikissa taitokeskuksissamme. Kurssit ovat kaikille avoimia ja täynnä tekemisen iloa, hyvää seuraa ja arjesta irtautumista. Järjestämme kursseja sekä fyysisesti paikan päällä että verkossa. Kurssikohtaisen infon löydät klikkaamalla kurssi-ilmoitusta. Osa kursseistamme toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Kurssikohtaiset infon löydät verkkokaupan puolelta.

 

 

Kursseille voit ilmoittautua verkkokaupassa, sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä Taitokeskuksessa. Ilmoittauduthan kursseille viimeistään viikko ennen kurssipäivää, ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääse kurssille, voit perua maksutta ilmoittautumisen kaksi päivää ennen kurssia. Maksuvälineenä käyvät verkkokaupan kaikki maksutavat. Sen lisäksi maksutapana käy Edenred-virike, Eazybreak, ePassi, Tyky+ ja Smartum, joilla voit maksaa tulemalla paikan päälle Joensuun Taitokeskukseen. 

Taito Pohjois-Karjala ry:n jäsenet saavat yhdistyksen omilla kursseilla kurssimaksusta -10%.

Suodata kursseja (7 kpl)

Paikkakunta
Näytetään 7 tulos

JOENSUU

17.05.2022 klo 17:00

Kuvia kasveista kankaalle - yllätyksellinen ekoprint

Kurssimaksu 40 € sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun. Tule kokeilemaan kankaan kuviointia kasvien lehdillä ja kukilla. Tällä tekniikalla saat siirrettyä kasvien herkkiä kuvioita kankaalle. Lopputulos on ihastuttava ja yllätyksellinen.

JOENSUU

19.05.2022 klo 17:00

Saippuan valmistus 2

Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun. Tule valmistamaan luonnonmukaisesti laadukasta palasaippuaa öljyistä, rasvasta ja lipeästä. Valmista vaikkapa suolasaippuaa tai oma palashampoo. Kurssin aikana ehdit valmistamaan myös lahjarasiat saippuapaloille. Kurssilaista kohden valmistuu n. 10 palasaippuaa ja voit valita neljästä erityyppisestä saippuasta.

JOENSUU

24.05.2022 klo 17:00

Kesäiset espadrillot ompelemalla

Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit sekä kahvitarjoilun. Kurssilla opetellaan valmistamaan keveät kesäkengät yhdistämällä puuvillakangasta juuttipohjiin. Ompeluun käytetään sekä ompelukonetta että käsinompelua. Kurssille ilmoittautuessa ilmoita myös oma kengän kokosi.

JOENSUU

07.06.2022 klo 10:00

Kesän käsityöleiri 7-10-vuotiaille

Käsityöleirillä kokeillaan, keksitään ja riemuitaan yhdessä tekemisen meiningissä. Pääset kokeilemaan monia eri materiaaleja ja käsityötekniikoita. Leirimaksu käsityöleiri 55€ + materiaalit alk. 35€. Materiaalimaksu tulee maksettavaksi leirin aikana. Lisätiedot käsityöleiriin liittyen: joensuu@taitopohjoiskarjala.fi tai p. 050 315 6946

JOENSUU

14.06.2022 klo 10:00

Kesän käsityöleiri 10-14-vuotiaille

Käsityöleirillä kokeillaan, keksitään ja riemuitaan yhdessä tekemisen meiningissä. Pääset kokeilemaan monia eri materiaaleja ja käsityötekniikoita. Leirimaksu käsityöleiri 55€ + materiaalit alk. 35€. Materiaalimaksu tulee maksettavaksi leirin aikana. Lisätiedot käsityöleiriin liittyen: joensuu@taitopohjoiskarjala.fi tai p. 050 315 6946

JOENSUU

20.06.2022 klo 10:00

Kesän kudontaleiri 7-15-vuotiaille

Kudontaleirillä suunnitellaan ja kudotaan oma matto tai liina, sekä riemuitaan yhdessä kangaspuiden paukkeessa. Leirimaksu kudontaleirille 55€ + materiaalit alk. 40€. Materiaalimaksu tulee leirin aikana maksettavaksi. Lisätietoja kudontaleiriin liittyen: joensuu@taitopohjoiskarjala.fi tai p. 050 315 6946

JOENSUU

01.07.2022 klo 17:00

Kasvivärjäyskurssi

Kurssimaksu 50€ sisältää opetuksen, kemikaalit ja kahvitarjoilun. Käytetyt langat maksetaan erikseen. Värjäykseen tarvittavat kasvit jokainen kerää itse myöhemmin annettujen ohjeiden mukaan. Kurssilla värjätään tuoreista kasveista saatavilla väreillä villalankaa.

Taitobussi - kiertävä käsityöneuvonta

Taitobussi tarjoaa asiakasläheistä kurssipalvelua Pohjois-Karjalan alueella. Kurssia varten tarvitaan vain viisi osallistujaa ja Taitobussin käsityöneuvoja tulee luoksenne ohjaamaan sen. Kurssipaikaksi sopii kylä- tai seurojentalo tai vaikka oma kotisi. Taitobussin kurssien hinnat ovat samat kuin Taitokeskuksissamme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kurssi.

Taitobussit ovat kiertäneet ympäri Pohjois-Karjalaa syksystä 2010 alkaen. Paikkakunnat ja paikat Taitobussin "pysäkeistä" löydät täältä.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0