Kädentaitokurssit - Kädentaitoja mukavassa seurassa

 

Tarjoamme niin kädentaitokehoja ja -kursseja kuin myös tilauskursseja kaveri- ja työporukoille. Ohessa tarkempaa tietoa kursseista.

 

Lapset saksimassa tekstiiliä

 

Kädentaitokerhot ja -kurssit

 

Kädentaitokerhot kokoontuvat säännöllisesti syksystä kevääseen, ja niissä valmistetaan monipuolisesti erilaisista materiaaleista ja erilaisilla tekniikoilla tuotteita. Voit myös valita yhden tekniikan kerhon, jossa mennään aiheeseen laajemmin ja syvemmin esim. kehräys tai neulonta. Ilta- ja viikonloppukurssit ovat yleensä lyhytkursseja, kestoltaan 3-8 tuntia. Kurssilla valmistetaan kurssin aiheen mukainen kädentaidontuote esim. makrame seinävaate tai lampunvarjostin. Lapsille on tarjolla taiteen perusopetuksen lisäksi käsityöleirejä koulujen lomien aikoina.

Ilmoittaudu kädentaitokursseille

 

Tilauskursseja kaveriporukoille ja työyhteisöille

 

Tilauskurssin aiheen voi valita valmiista kurssitarjonnasta tai se suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti. Taitobussimme kurvaa käsityöneuvojan ja käsityötarvikkeiden kanssa valitsemallesi kurssipaikalle Pohjois-Karjalan alueella. Tilauskursseja järjestetään myös Taitokeskuksissa. Tarjoamme monipuolisia tilauskursseja kaveriporukoille ja työyhteisöille virkistykseksi ja työhyvinvoinnin tukemiseksi. Ota yhteyttä alueesi Taitokeskukseen.


 

Taitokeskus Joensuu
Koskikatu 1, Taitokortteli
80100 JOENSUU
Puh. 050 315 6946
joensuu(at)taitopohjoiskarjala.fi

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0