Tervetuloa kutomaan Taitokeskukseen!

 

Joensuun Taitokeskus toivottaa kaikki tervetulleiksi kutomaan. Taitokeskuksen henkilökunta auttaa ja neuvoo kudonnassa eli aikaisempaa kokemusta kudonnasta ei tarvitse olla. Voit kutoa oman aikataulusi mukaan aukioloaikojen puitteissa sekä erikseen sovittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kudonnan päivämaksu taitokeskuksissa kutoessa on 25 € päivältä. Taito Pohjois-Karjalan jäsenille päivämaksu on 12,50 €. Taito Pohjois-Karjalan jäsenenä sinun on mahdollista hankkia 65 € arvoinen Kästyöpassi, jolloin päivämaksua ei ole. Kästyöpassi on voimassa vuoden ostopäivästä edellyttäen, että jäsenyys on voimassa. Lisäksi veloitamme kudotun loimen hinnan. Metrihinnat loimissa vaihtelevat loimen leveyden, värin ja sidoksen mukaan. Loimen metrihinnan voit kysyä taitokeskuksen henkilökunnalta kudonta-aikaa varatessasi. Jäsenenä saat loimesta ja materiaaleista 10 % alennusta. Jäsenmaksu on 25 € / vuosi ja voit liittyä jäseneksi täällä tai taitokeskuksissa. Kudonnan päivämaksun ja Kästyöpassin voit maksaa myös kulttuuriedulla (Smartum, Epassi, Edenred).

Varatessasi kudonta-aikaa tule piipahtamaan taitokeskuksessa tai soita. Taitokeskuksen yhteystiedot löydät täältä. Kerromme mielellämme kangaspuista, kuteistamme ja loimistamme!

Otamme mielellään vastaan myös toiveita loimista!

 

Loimet, Joensuu:

  • Matto, palttina, 80 cm, luonnonvalkoinen (15,20 € / m)
  • Matto, ruusukas, 95 cm, musta (17,30 € / m) 
  • Hamam-pyyhe, kärkitoimikas,  60 cm, värjäämätön puuvillapellavaloimi (38,80 € / m)
  • Matto, ruusukas, 144 cm, luonnonvalkoinen (20,40 € / m) 
  • Matto, kuvikas, 94 cm, musta (26 € / m)
  • Poppana, 42 cm, musta (15,30 € / m)

Joensuun loimista saat lisätietoja Joensuun Taitokeskuksesta puh. 050 315 6946 tai joensuu(at)taitopohjoiskarjala.fi. Kudonta-aika kannattaa varata puhelimitse.

 

Esimerkkikuvaa Siimes-maton kuvioinnista.

Siimes-matto

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0