Kauppaneuvoksen kahvila tarjoaa tunnelmalliset kokous- ja juhlatilat!

 

Tunnelmallinen Kauppaneuvoksen kahvila sijaitsee Taitokorttelin 1800-luvulta peräisin olevassa Mustosen talossa ja on nimetty rakennuttajan itsensä mukaan. Kahvilan välittömästä läheisyydestä löydät idylliset, mennyttä aikaa kunnioittavat, kodikkaat kammarimme, tyylikkäät salonkimme sekä myös modernit kabinettitilamme. Viihtyisissä kammareissamme voit läheisten sukulaisten tai ystävien kesken kokoontua vaihtamaan kuulumisia sekä kokea hetkellisen tauon Joensuun vilkkaasta kaupunkielämästä.

Salongeissamme korostuu menneen ajan tunnelma aina huonekaluja ja tauluja myöten eikä tämä tunne poistu edes nykyaikaisemmissa kabinettitiloissamme. Tilasta ja tilaisuudesta riippumatta voit tietenkin nauttia Kauppaneuvoksen kahvilan tarjoamista herkuista ohessa joko vitriinien valikoimasta tai tekemällä varauksen ennakkoon.

Esteetön sisäänkäynti onnistuu Mustosen taloon sisäpihan liuskan kautta, joka soveltuu pyörätuoleille, rollaattoreille ja lastenvaunuille. 

 

Monipuoliset kokous- ja juhlapalvelut

 

Taito Galleria sijaitsee Taitokorttelin pihapiirin vanhan punaisen tiilitalon toisessa kerroksessa, jonka porrassisäänkäynti on Koskikadun puolelta. Tilaan johtavassa portaikossa on esteetön sisäänkäynti tuolihissin avulla. Taito Gallerian suuri tila avaa mahdollisuudet monille eri tilaisuuksille ja se soveltuukin ihanteellisesti juhla- ja kokoustilaksi noin 40 henkilölle. Huoneen kalustusta on mahdollista myös säätää tilankäyttäjien toiveiden mukaan. Lisätietoa Taito Galleriasta löydät täältä.

 

Kauppaneuvoksen kahvila tarjoaa lisäksi upeat kokous- ja juhlatilat, joilla voimme täyttää toiveet moniin eri tilaisuuksiin. Kabinettitiloistamme saat vaivatta rauhalliset kokoustilat, missä on tarjolla myös tarvittavat apuvälineet kokoustamisiin. Kahvilan yhteydessä on lisäksi Valkoinen Salonkimme, jossa voit vaivatta järjestää esimerkiksi juhla- tai muistotilaisuuksia. 

Varaat tilat helposti ottamalla yhteyttä kahvilaan joko suoraan kahvilan palvelutiskiltä, sähköpostitse kahvila(at)kauppaneuvoksenkahvila.fi tai puhelimitse 050 315 6944. Voit myös varata tiloja kahvilan kotisivuilta.

Alta löydät kuvia ja lyhyen esittelyn tiloista.

 

Sininen Kammari

 

Sininen Kammari on valoisa ja viihtyisä huone aivan Kauppaneuvoksen kahvilan kupeessa. Hillitysti sisustettu tila sopii mainiosti noin 12 hengen tilaisuuksiin. Rauhallinen värimaisema on omiaan luomaan kiireetöntä tunnelmaa, jossa nauttia kahvilan antimista. Lisäksi huoneen suurista ikkunoista on upeat näkymät Taitokorttelin tunnelmalliselle sisäpihalle. 

 

Sinisen Kammarin idyllisestä tilasta havainnekuva.

 

Siniseen Kammariin saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä.

Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan. 

 

Laajempi kuva Kauppaneuvoksen kahvilan Sinisestä kammarista.

 

Punainen Salonki

 

Punainen Salonki on idyllinen pieni huone, jossa voidaan järjestää noin 10 hengen tilaisuuksia. Sen entistä aikaa kunnioittava sisustus ja koristelu sekä huoneen aistikas punainen teemaväri korostavat tilan henkimää ajatonta tunnelmaa. Huoneen tyylikkäät ja mukavat kalusteet ovat oivallinen osa luomaan esimerkiksi rennon kiireettömiä kahvitteluhetkiä.

 

Punaisen salongin kutsuvat tuolit ja rauhallinen ympäristö.

 

Punaiseen Salonkiin saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä. Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan.

Lauantaisin emme mielellään ota Punaiseen Salonkiin huonevarauksia.

 

Intiimimpi kuva Punaisesta salongista.

 

Valkoinen Salonki

 

Valkoinen Salonki on kaunis ja valoisa huone, joka soveltuu hyvin erilaisiin 25-30 hengen tilaisuuksiin. Hillitty sisustus ja koristelu henkivät kodikasta menneen ajan tunnelmaa. Miellyttävän rauhallinen valkoinen väri teemana huokuu seesteisyyttä ja siten korostaa huoneen valoisuutta sekä piristää mieltä.

Huoneen suurista ikkunoista avartuu lisäksi hyvät näkymät kaupungin puistoon ja torille. Tässä kiireettömässä tilassa voit seurata kaupungin liikettä omassa rauhassa sekä nauttia hetkestä.

 

Valkoinen salonki ihastuttavalla kattauksella.

 

Saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä.

Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan.

 

Laajempi kuva Valkoisesta salongista.


Valkoinen Salonki on käytettävissä arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. Lauantaisin emme ota mielellään Valkoiseen Salonkiin huonevarauksia.

Tila on vuokrattavana muuna aikana erillisen sopimuksen mukaan.

 

Annan Kammari

 

Annan Kammari on valoisa ja idyllinen huone, jossa voidaan pitää noin 10 hengen tilaisuuksia. Sen perinteitä kunnioittava sisustus ja maalliset värit palauttavat kävijän 1800-luvun loppuun. Huone on nimetty talon rakentajan Antti Juhani Mustosen Anna-tyttären mukaan. Tilan seiniä täyttävät historialliset taulut, jotka kertovat mielenkiintoista tarinaa Annan ja hänen perheensä elämästä. Annan Kammarista on tarjolla miellyttävät näkymät keskuspuiston suuntaan.

 

Annan Kammarista idyllinen otos, joka vangitsee huoneen tunnelman.

 

Annan Kammariin saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä. Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan.

 

Lähikuvaa Annan Kammarin esimerkkikattauksesta.

 

Annan Kammarin tilavuokra on arkisin ma-pe yksityistilana. Lauantaisin emme mielellään ota huonevarauksia.
Tila on vuokrattavana muuna aikana erillisen sopimuksen mukaan.

 

Mustosen Kabinetti

 

Mustosen Kabinetti on idyllinen juhlasali, joka soveltuu hyvin noin 14 hengen juhla- tai kokouskäyttöön. Sen minimalistinen sisustus ja muusta rakennuksesta erillisempi tila tarjoavat kävijöille rauhalliset tilat, jossa keskittyä tilaisuuteen ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Parvekkeellinen kabinetti sijaitsee Kauppaneuvoksen kahvilan yläkerrassa ja tarjoaa avarat näkymät Joensuun keskuspuiston sekä torin alueesta.

 

Mustosen kabinetin esimerkkikattaus.

 

Kabinetin vierestä löytyvät WC-tilat. Tilaan on mahdollista saada myös tarjoilut kahvilan omasta keittiöstä.

Kabinetissa on käytössä 55” LED-TV, johon voidaan yhdistää tietokone HDMi-kaapelilla.

 

Toisesta kulmasta otettu kuva Mustosen kabinetista ja esimerkkikattauksesta..

 

Kabinetti on käytettävissä arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. Tila on vuokrattava aukioloaikojen ulkopuolella.

 

Kauppaneuvoksen kahvila

Kahvilan kotisivut

Taitokortteli, Koskikatu 1   
80100 JOENSUU 
Puh. 050 315 6944 (kahvila)
050 315 6948 (keittiö) 
kahvila(at)kauppaneuvoksenkahvila.fi

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista!

 

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0