Kokous- ja juhlapalvelut

 

Kauppaneuvoksen kahvila tarjoaa upeat kokous- ja juhlatilat. Varaat tilat helposti ottamalla yhteyttä suoraan kahvilaan. Alhaalla tarkemmat kuvaukset vuokratavista tiloista ja niiden hinnoista.

 

 

Sininen Kammari

 

Sininen Kammari on valoisa ja viihtyisä huone Kauppaneuvoksen kahvilan vieressä. Tila sopii mainiosti noin 12 hengen tilaisuuksiin. Huoneesta on upeat näkymät Taitokorttelin tunnelmalliselle sisäpihalle.

 

 

Siniseen Kammariin saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä. Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan. 

 

 

Sinisen Kammarin tilavuokra on arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaina klo 10-16  20€/h, 50€/3h tai 100€/päivä. Juhlatilaisuuksissa tilavuokra 50€/h. Hinta pitää sisällään tarvittavat liinoitukset, kattauksen ja henkilökunnan.
Tila on vuokrattavana muuna aikana erillisen sopimuksen mukaan.

 

 

Punainen Salonki

 

Punainen Salonki on idyllinen pieni huone, jossa voidaan järjestää noin 12 hengen tilaisuuksia. 

 

 

Punaiseen Salonkiin saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä. Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan.

 

 

Punaisen Salongin tilavuokra on arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaina klo 10-16  20€/h, 50€/3h tai 100€/päivä.
Tila on vuokrattavana muuna aikana erillisen sopimuksen mukaan.

 

 

Valkoinen Salonki

 

Valkoinen Salonki on kaunis ja valoisa huone, joka soveltuu hyvin erilaisiin 30 hengen tilaisuuksiin. Huoneesta on hyvät näkymät kaupungin puistoon ja torille.

 

 

Saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä. Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan.

 

 

Valkoinen Salonki on käytettävissä arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. Tilan käyttö juhlatilaisuuksissa 50€/h. Hinta sisältää tilaisuuteen tarvittavan kattauksen, liinoituksen sekä henkilökunnan tilaisuutta varten. Tila on vuokrattavana muuna aikana erillisen sopimuksen mukaan.

 

 

Annan Kammari

 

Annan Kammari on valoisa ja idyllinen huone, jossa voidaan pitää noin 12 hengen tilaisuuksia. Huoneessa on mahdollisuus pitää myös näyttelyitä. Huone on nimetty talon rakentajan Antti Juhani Mustosen Anna-tyttären mukaan. Kammarista on näkymät keskuspuiston suuntaan.

 

 

Annan Kammariin saat tilattua toivomasi tarjoilut Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä. Meiltä saat tilaisuuteen niin makeat kuin suolaisetkin leivonnaiset toiveiden mukaan.

 

 

Annan Kammarin tilavuokra on arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaina klo 10-16  20€/h, 50€/3h tai 100€/päivä.
Tila on vuokrattavana muuna aikana erillisen sopimuksen mukaan.

 

 

Mustosen Kabinetti

 

Mustosen Kabinetti on idyllinen juhlasali, joka soveltuu hyvin 16 hengen juhla- tai kokouskäyttöön. Parvekkeellinen kabinetti sijaitsee Kauppaneuvoksen kahvilan yläkerrassa.

 

 

Kabinetin vierestä löytyvät WC-tilat. Tilaan on mahdollista saada myös tarjoilut kahvilan omasta keittiöstä. Kabinetti sisältää 55” LED-TV:n.

 

 

Kabinetti on käytettävissä arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. Tilan käyttö ilman tarjoilua on  20 €/h, 50 €/3 h, 120 €/h päivä. Juhlatilaisuuksissa vuokra on 50 €/h. Vuokran hintoihin sisältyvät tarvittavat kattaukset, liinoitukset ja henkilökunta. Tila on vuokrattava myös muuna aikana sopimuksen mukaan.

 

 

Taito Galleria

 

Taito Galleria sijaitsee pihapiirin vanhassa punaisessa tiilitalossa. Tilassa voidaan järjestää erilaisia juhlatilaisuuksia sekä kokouksia. 

 

 

Taito Gallerian vierestä löytyvät WC-tilat ja käytössä on lisäksi 75″ LED-TV, äänentoistojärjestelmä sekä langaton AV-järjestelä tietokonekäyttöä varten. Tarjoilut eri tilaisuuksiin saat toiveittesi mukaan Kauppaneuvoksen kahvilan omasta keittiöstä.

 

 

Taito Galleria on käytettävissä arkisin ma-pe klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. Tilan käyttö ilman tarjoilua on 30€/h. Juhlatilaisuuksissa tilavuokra 50€/h. Vuokran hintoihin sisältyvät juhlien kattaukset, liinoitukset ja tarvittava henkilökunta.
Tila on vuokrattavana muuna aikana erillisen sopimuksen mukaan.

 

Kauppaneuvoksen kahvila

 

Taitokortteli, Koskikatu 1   
80100 JOENSUU 
Puh. 050 315 6944, 050 315 6948 (keittiö) 
kahvila(at)taitokortteli.fi 

Ravintolapäällikkö
Jukka Purmonen
Puh. 0500 658 356
jukka.purmonen(at)taitokortteli.fi

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Ostoskoriin 0