Putiikit ja palvelut

Taitokorttelin yritykset tarjoavat asiakkaalle laajan valikoiman taidolla tehtyjä käsitöitä, vaatteita ja sisustustavaroita. Yksilöllisistä putiikeista löytyy jokaiselle jotakin. Parviaisen talossa toimii Perheentalo Joensuu.

Aiku Ihana, puh. 0500 271 242

Aiku Ihana on joensuulainen yritys joka valmistaa käsin keraamisia käyttö- ja koriste-esineitä sekä kortteja elämän eri juhliin.
aikuihana175
Boutique Glamour, puh. 040 721 8331

Boutique Glamour on ihastuttava vaate- ja lifestyleputiikki. Raikas ja skandinaavinen valikoima, yksilöllinen ja ammattitaitoinen palvelu uniikilla silauksella, luo shoppailuhetkestäsi spesiaalin. Putiikistamme löydät mm. laajan valikoiman ruotsalaisen Capri Collectionin vaatteita, ripauksen kodikkuutta skandinaavisilla sisustustuotteilla, sekä uniikin valikoiman italialaisia silkki- ja pellavavaatteita. Tervetuloa meille, palvelemme suurella sydämellä juuri sinua.
Joensuun Taiteilijaseura ry, Galleria Kohina, puh. 050 543 3524

Galleria Kohina on Joensuun Taiteilijaseuran ylläpitämä galleria ja Suomen vanhin taidelainaamo. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan taiteeseen!
joensuuntaiteilijaseura
Kauppaneuvoksen Kahvila, puh. 050 315 6944

Kaupungin kauneimman kahvilan maineen saanut Kauppaneuvoksen kahvila tarjoaa paikan päällä tehdyt suussa sulavat suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä arkisin keittolounasta. Kahvilassa mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia. Kesäaikaan viihtyisä sisäpihan terassi.
kauppaneuvoksen_kahvila
Katri Parikka design, Korttelipuoti, puh. 050 381 7144

Katri Parikka design avaa työhuoneensa ovet kaikille! Pääset katsomaan ja seuraamaan kun kuvituksia ja taidetta syntyy erilaisiin kirjaprojekteihin. Ihastuttavassa Korttelipuodissa on myynnissä suomalaisien graafikoiden ja kuvittajien tuotteita. Katri työskentelee ympäri Suomea joten kannattaa varmistaa työhuoneen aukiolot Facebook-sivulta. Tervetuloa!

katriparikkadesign
Kuitukeijun lankapuoti, puh. 044 242 9221

Kuitukeijun lankapuoti on syntynyt rakkaudesta neulomiseen ja lankoihin. Puodista löydät runsaan valikoiman laadukkaita lankoja. Ihanat vaatteet meille toimittaa ByPias ja Annelainen. Sekä langoissa että vaatteissa pääosassa ovat luonnonmateriaalit. Toki puodilta löytyy myös omia tuotteita mm. pipot, huivit, villasukat sekä huovutetut tossut ja lapaset. Ja kaikki tämä on paketoitu ystävällisellä asiakaspalvelulla.
bty
Matelin Lahja-aitta, puh. 013-124 225

Tuotevalikoimaan kuuluu naisten ja lasten vaatteet, saunatekstiilit, keittiötekstiilit, hyvän olon ja unen tuotteet, erittäin paljon pientuotteita, sekä käsintehtyjä kortteja. Käytämme tuotteissamme pellavaa, puuvillaa ja villaa
matelin_lahja_aitta_logo
Mustosen Puoti, 044 972 3220

Pientuottajien ja käsityöläisten laadukkaat tuotteet sekä “äijä-corner”.
Nikolai jäätelöt, puh. 044 986 5534

Joensuussa käsityönä valmistettua artesaani jäätelöä jossa hyödynnetään mahdollisimman paljon maakunnan omia tuotteita. Jokainen makumme on uniikki ja tehty omalla reseptillä. Myymme tuotteitamme kesäisin idyllisessä kioskissa Taitokorttelissa, jossa voit päästä makujen saloihin. Toimitilamme toimivat Sortavalankatu 2 C, josta voi ostaa jäätelöä kotiin tai maistella pienessä kahviossamme myös talvella.
nikolai
Perheentalo Joensuu, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 548 8838

Joensuun Perheentalon viihtyisät tilat soveltuvat hyvin lasten ja lasten läheisten ajanviettoon ja hoitotoimiin sekä omien eväiden syömiseen. Tiloja voi myös vuokrata mm. perhejuhlia varten.
perheentalo
Pikku Puttiikki, puh. 050 536 0910

"Uutta, vanhaa ja vanhasta uutta" pohjoiskarjalaisia tuotteita vauvasta vaariin, materiaalit ovat monet.
Myös tilauksesta!
pikku_puttiikki
Rhiannon, puh. 040 835 2235

Rhiannon on helmikuun alussa 2012 perustamani yritys, joka tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluja ja tuotteita. Rhiannon toimii Hyvän olon Virrassa. Hyvän Olon Virta tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluja ja tuotteita, luontaisia ja täydentäviä hoitoja sekä hyvinvointialan koulutuksia.
rhiannon
Riitta Nevalainen, puh. 0400 955 620

Riitta Nevalainen, turkkuri, hattujen ja nahkatöiden tekijä muutti tiilitalon tunnelmalliseen yläkertaan lokakuussa 2017. Riitta on tuttu usealta kesältä piha-aitan hattukaupastaan. Nyt työtila ja tuotteet samassa paikassa. Tarjolla mm. monenlaiseen sisustustyyliin ja elämänvaiheeseen sopivia Silmu-tauluja, persoonallisia hattuja, laukkuja ym. myös tilauksesta.
riittanevalainen_nelio
Sarustiikka, puh. 046 922 3903

Hurmaavan huoleton sisustuskauppa Sarustiikka palvelee entisen takomon tiloissa. Meiltä löydät mm. Vintage Paint kalkkimaalit, Le Pere Pelletier pyykkietikat ja sarjan muut tuotteet. Ruotsalaisen Shepherdin lumoavat taljat, matot ja tossut. Yksilöllisiä ja vaihtuvia sisustustuotteita Ruotsista ja Tanskasta. Joukossa myös itsetehtyjä aarteita kierrätysperiaatteella vanhasta uutta ja karusta kaunista.
sarustiikka
Sisustusmyymälä Turkoosi, puh. 050 4015697

Turkoosi on yhdistelmä hehkuvia värejä, boheemia tyyliä, aitoja materiaaleja sekä taidokasta käsityötä meiltä ja maailmalta. Valikoimassa mm. Kerafiikan rouheaa keramiikkaa, kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tanskalaiset sisustusbrändit Madam Stoltz, Bungalow sekä Vanilla Fly. Makrameet syntyvät putiikissa myös toiveiden mukaan suunnitellen tilaustyönä.
turkoosi
Taitokeskus Joensuu, puh. 050 315 6946

Taitokeskus tarjoaa käsityöalan neuvontaa ja kurssitoimintaa. Meiltä saat mm. laadukkaat käsityömateriaalit, työvälineet, ja ohjekuvastot. Taitokeskukseen voit tulla opettelemaan ja toteuttamaan omia käsityötoiveitasi kursseillamme tai kangaspuilla kutoen. Upea kudontasalimme on valmiina kutojille. Taitokeskuksesta voit tilata myös mittatilaustyönä erilaisia sisustustekstiilejä.
taitokeskus
Taito Pohjois-Karjala ry

Yhdistys säilyttää vanhoja työtapoja ja perinteitä sellaisenaan, mutta myös kehittää uutta, vahvaa 2000-luvun käsityöperinnettä sen rinnalla. Taito Pohjois-Karjala ry kuuluu käsi- ja taideteollisuusjärjestöön, joka on valtakunnallinen kaksikielinen käsi- ja taideteollisuusalan palvelujärjestö Taito Group.
taitopohjoiskarjala
Taito Shop Joensuu, puh. 050 315 6945

Taito Shop on korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä. Taito Shop tarjoaa upean valikoiman alueellista taitoa, käsiteollisuuden helmiä ja perinteisiä tuotteita. Joensuun Taito Shopista löydät laajan valikoiman sisustustuotteita, asusteita ja suomalaista designia sekä Karjala-malliston tuotteita.
tiilitalo-1