Info

info2015

Joensuun keskustan sydämessä, miltei torinlaidalta, voi astua yllättäen idylliseen ja iloiseen maailmaan. Taitokorttelin puutalomiljöö tuo tuulahduksen menneistä ajoista ja paljon raikasta nykykäsityön tekemisen intoa. Vanhat puutalot ja niiden pihapiiri ovat täynnä ihania käsityöputiikkeja, tasokkaita näyttelyjä, ja tunnelmallisia tapahtumia ympäri vuoden. Ja viehättävä kahvila tarjoaa toinen toistaan herkullisempia ja paikan päällä leivottuja leivonnaisia, salaatteja ja virkistäviä juomia. Kokonaisuus henkii luomisen iloa ja karjalaista vieraanvaraisuutta.

Kaupunkilaisten rakastama puutalokortteli kertoo mielellään aidon tarinan menneisyyden kauppiaista. Sen kuulee natisevissa lattioissa, kopisevalla mukulakivipihalla, kangaspuiden paukkeessa ja ihastuneissa huudahduksissa putiikeissa, näyttelyissä, tapahtumissa kesällä ja talvella.

Taitokorttelin opastukset arkisin 50 €/30 min ja lauantaisin 70 €/30 min. Varaukset etukäteen. Ohjatun ohjelman (opastus, kahvilapalvelut ja kädentaitopaja) lisäksi kannattaa varata ainakin yksi tunti vapaa-aikaa putiikkeihin ja näyttelyihin tutustumiseen sekä ostoksiin itsenäisesti.