JOENSUU

Liivi virkkaamalla


Ajankohta 26.03.2024 klo 17:00 - 21:00
Perushinta 82,00 €
Jäsenhinta 73,80 € - 140,00 €
Paikkoja 10
Kurssin taitotaso circleradio_button_uncheckedradio_button_unchecked
Paikka Taitokortteli, JOENSUU
Kurssilla opetellaan virkkaamaan neliöistä kaunis ja mukava merinovillainen liivi. Illan aikana opetellaan palojen virkkaustekniikka ja niiden yhdistäminen sekä työn viimeistely. Liivi virkataan ja viimeistellään kotona. Kurssimaksu koon mukaan; koko S 82 €, koko M 103 e, koko L 124 € ja koko XL 140 €. Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää, ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi. Kurssimaksu maksetaan verkkoilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää ohjauksen ja työvälineiden käytön. Taito Pohjois-Karjala ry:n jäsenet saavat yhdistyksen omilla kursseilla kurssimaksuista -10 %. Mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssin osallistumismaksun. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


* - merkityt kentät ovat pakollisia

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0