Kädentaidot Hyvinvoinnin Tukena -koulutus

Ryhmämuotoinen kädentaitopainotteinen koulutus, jossa ryhmässä vahvistetaan osallistujan sosiaalisia taitoja ja saadaan positiivista vertaistukea. Kädentaitojen oppimisen myötä parannetaan osallistujan työ- ja toimintakykyä ja annetaan eväitä, varmuutta ja uskallusta pyrkiä eteenpäin elämässä, joko koulutuksen kautta tai siirtymällä palkalliseen työhön.

Ryhmä 2 aloitus 11.4.2024 klo 10–13 Taitokortteli tiilitalon 2.krs. Taito Galleria, päättyy 20.6.2024.

Ryhmät kokoontuvat kevään aikana kymmenen kertaa, kerran viikossa kolme tuntia kerrallaan, 30 tuntia/koulutus. Koulutukseen mahtuu 10 henkilöä/ryhmä. Koulutus on tarkoitettu työttömille, jotka ovat kokopäivätyöhön käytettävissä tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Työttömiksi voidaan myös lukea pitkäksi ajaksi lomautetut henkilöt.

Toiminnan sisältönä on arjessa tarvittavien kädentaitojen sekä muiden erilaisten kädentaitojen oppiminen ja oppien hyödyntäminen käyttö- ja/ tai sisustustuotteiden valmistamisessa. Esimerkiksi neulominen, virkkaaminen, ompelu/korjausompelu sekä erityistekniikat (esim. metallilankapunonta, mosaiikkityöt, betonivalutyöt jne.). Koulutuksessa huomioidaan kestävä kehitys ja kierrätys otetaan huomioon aiheita suunniteltaessa. Valmistuvat tuotteet tulevat pääasiassa koulutukseen osallistuvien omaan käyttöön.

Ohjaajana ryhmissä toimii Taitokeskus Joensuun käsityöneuvojat, jotka ovat käsi- ja taideteollisuusalan ja ohjaustoiminnan ammattilaisia ja tottuneet työssään opettamaan ryhmiä.

Koulutus ja käytettävät kädentaidon materiaalit ovat osallistujille maksuttomia.

Lisätietoja: tuija.tekin(at)taitopohjoiskarjala.fi

JOENSUU

Kädentaidot Hyvinvoinnin Tukena -koulutus, Ryhmä 2


Ajankohta 11.04.2024 klo 10:00 - 13:00
Hinta 0,00 €
Paikkoja 10
Kurssin taitotaso circleradio_button_uncheckedradio_button_unchecked
Paikka Taitokortteli, JOENSUU
Ryhmämuotoinen kädentaitopainotteinen koulutus, jossa ryhmässä vahvistetaan osallistujan sosiaalisia taitoja ja saadaan positiivista vertaistukea. Kädentaitojen oppimisen myötä parannetaan osallistujan työ- ja toimintakykyä ja annetaan eväitä, varmuutta ja uskallusta pyrkiä eteenpäin elämässä, joko koulutuksen kautta tai siirtymällä palkalliseen työhön. Ryhmät kokoontuvat kevään aikana kymmenen kertaa, kerran viikossa kolme tuntia kerrallaan, 30 tuntia/koulutus. Koulutus on tarkoitettu työttömille, jotka ovat kokopäivätyöhön käytettävissä tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Työttömiksi voidaan myös lukea pitkäksi ajaksi lomautetut henkilöt. Koulutus ja käytettävät kädentaidon materiaalit ovat osallistujille maksuttomia. Ryhmä 2 aloitus 11.4.2024 klo 10–13 Taitokortteli tiilitalon 2.krs. Taito Galleria, päättyy 20.6.2024

Kurssiluokka sijaitsee toisessa kerroksessa. Käytössä on tuolihissi. Kysythän lisätietoja esteettömyydestä Taitokeskus Joensuusta puh. 050 315 6946.


Ilmoittaudu

* - merkityt kentät ovat pakollisia

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0