Kädentaitokurssit

Joensuu

04.07.2024 klo 11:00

Pieni seinätekstiili tuftaamalla

Maailmalla sydämiä valloittanut punch needle - eli tuftausneulatekniikka on helppo tapa valmistaa lenkkinukkaista tai aivan sileää pintaa. Kurssilla tutustutaan neulan käyttöön ja valmistetaan tuftaamalla pieni seinätekstiili, koko 25 x 25 cm. Valittavana muutama malli ja voit suunnitella kuvion myös itse. Kurssimaksu 60 € sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun. Tuftausneulan voit lunastaa itsellesi erilliseen hintaan.

Joensuu

05.07.2024 klo 17:00

Kasvivärjäyskurssi

HUOM! MUUTTUNUT AJANKOHTA. Kurssilla värjätään villalankaa tuoreista kasveista saatavilla väreillä. Värjäykseen tarvittavat kasvit jokainen kerää itse myöhemmin annettujen ohjeiden mukaan. Kurssimaksu 66 € sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun.

Joensuu

11.07.2024 klo 11:00

Punontaa puutarhan antimista 1

Puutarhasta ja luonnosta löytyvistä kasveista ja kukista saa ihania koristeita kesäjuhliin ja kattauksiin. Kurssilla opetellaan punontatekniikka, jolla punotaan pieniä kattauskoristeita. Kurssimaksu 35 € sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun.

Joensuu

18.07.2024 klo 11:00

Pirtanauhan kudonta, muinaistekniikka

Pirtanauha on perinteinen ja monikäyttöinen kudottu nauha. Pirtanauhaa voi käyttää esim. vyönä, laukunhihnana tai vaikkapa vaatteen koristenauhana. Kurssilla suunnitellaan ja valmistetaan oma pirtanauha villa- tai puuvillalangasta. Kurssimaksu 35 € sisältää opetuksen, materiaalit ja kahvitarjoilun.

Katso tulevat kädentaitokurssit

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0