Taitokeskus

taitokeskus2015

Taitokeskus Joensuu – käsityötä, kursseja ja neuvontaa

Taitokeskus tarjoaa käsityöalan neuvontaa ja kurssitoimintaa. Taitokeskus toimii myös Kässä -käsityökoulun toimipisteenä. Taitokeskukseen voit tulla opettelemaan ja toteuttamaan omia käsityötoiveitasi. Upea kudontasalimme on valmiina kutojille. Erilaisilla lyhytkursseillamme toteutat mm. oman asusteen tai sisustuselementin. Taitokeskuksesta voit tilata myös mittatilaustyönä erilaisia sisustustekstiilejä.


Käsityökurssit

Taitokeskus järjestää lyhytkursseja iltaisin ja viikonloppuisin. Kurssit pidetään Taitokorttelin Tiilitalon 2. kerroksessa ammattitaitoisten käsityöneuvojien ohjauksessa. Kurssitarjontaan voit tutustua kurssikalenterin kautta. Kurssit ovat suosittuja, joten ilmoittauduthan kurssille ajoissa.


Käsityöneuvonta ja kudonnan ohjaus

Joensuun taitokeskuksesta löytyy erilaisia loimia, joihin kuka tahansa voi tulla kutomaan. Loimivalikoimista löytyy muun muassa mattoja, poppanoita ja erilaisia sisustustuotteita. Taitokeskuksen ammattitaitoiset neuvojat ohjaavat ja auttavat kaikissa kudontaan liittyvissä asioissa alusta loppuun saakka. Tule tutustumaan kudontaan.

Tervetuloa Taidon maailmaan, tutustu
Lahjakortti Taito Pohjois-Karjala ry
Elämyslahjakortti


Taitokeskus Joensuu | puh. 050 315 6946 | joensuu@taitopohjoiskarjala.fi