Lahjakortti - Taito Pohjois-Karjala ry:n monipuolisiin palveluihin

1,00 €

Tervetuloa taidon maailmaan!

Taito Pohjois-Karjala ry:n lahjakortti käy maksuvälineeksi kursseilla, kudontaan, tuoteostoihin sekä materiaali- ja välineostoksiin. Lahjakortti käy maksuvälineenä Pohjois-Karjalan alueella: Joensuun ja Ilomantsin taitokeskuksissa, Taitobussissa, Taito Shop Joensuun myymälässä sekä Joensuun Taitokorttelin Kauppaneuvoksen kahvilassa. Lahjakortin saajalla on siis monia mahdollisuuksia nauttia lahjastaan!

Taitokeskuksissa ja Taitobussien pysäkeillä monipuolisia kursseja, mukavaa yhdessäoloa, irtautumista kiireistä ja luovaa tekemistä
Taitokeskuksissa voi aloittaa kutomisen neuvojan opastuksella. Taitokeskuksista on myös saatavilla monipuolinen valikoima kudonta-, neulonta-, virkkaus- ja muita kädentaitomateriaaleja sekä käsityöohjeita. Valikoimassa myös paljon erilaisilla käsityötekniikoilla toteutettavia tarvikepaketteja itse tekemiseen.

Pohjoiskarjalaisia käsitöitä, käsiteollisuuden helmiä ja muita korkealuokkaisia tuotteita 

Taitokeskuksista ja Taito Shop Joensuun myymälästä löytyy laaja valikoima sisustustuotteita, asusteita ja suomalaista designia sekä Karjala-malliston tuotteita. 

Kiireetön kahvilahetki

Kahvilatunnelmasta nauttivalle lahjakortti antaa mahdollisuuden tunnelmalliseen ja karjalaista vieraanvaraisuutta huokuvaan  kahvilahetkeen Joensuun Taitokorttelissa sijaitsevassa Kauppaneuvoksen kahvilassa. Kauppaneuvoksen kahvilasta lahjansaaja löytää laadukkaista raaka-aineista taidolla valmistetut kahvilatuotteet.

 

Lahjakortti:

Määrä kohdassa voit itse valita lahjakortin summan. Määrä vastaa summaa euroissa.

Lahjakortti voidaan lähettää suoraan saajalle, kun kerrot kassalle siirryttyäsi Tilauksen lisätiedot -kohdassa saajan yhteystiedot. 

Käyttöpaikat:

  • Joensuun ja Ilomantsin taitokeskukset
  • Taito Shop Joensuun myymälä
  • Taitobussi
  • Taitokorttelin Kauppaneuvoksen kahvila

Taito Pohjois-Karjala ry:n lahjakortti on voimassa ostopäivästä yhden vuoden. 

 

 

 

 

 

 

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0