Taidepyörre valtaa Taitokorttelin 23. huhtikuuta

19.04.2022

Taidepyörre on Joensuun TPO-toimijoiden yhteinen esittäytymistapahtuma, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa lauantaina 23.4.2022 klo 11-14 Taitokorttelissa. Taidepyörre on osa kaupungin kulttuurin virtaa.

Taidepyörteessä on mukana seitsemän taiteenalaa ja viisi toimijaa: - tanssi: Cat People Tanssikoulu ja Joensuun tanssiopisto - käsityö: Taito-käsityökoulu Kässä - musiikki: Konservatorio - kuvataide, teatteri, sanataide, sirkus: Kansalaisopisto. Taidepyörteessä lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan eri taiteenaloihin ja niitä tarjoavien toimijoiden toimintaan.

Taidepyörre levittäytyy tänä vuonna Taitokorttelin tiloihin. 

TPO, Taiteen perusopetus, on oma peruskoulusta erillään oleva koulumuoto, joka on suunnattu lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa taidetta. Opinnoissa noudatetaan taiteenalakohtaisia opetussuunnitelmia tasolta toiselle taitojen edistymisen mukaan. Opinnoissa on mahdollista edetä ammattiopiskeluun tähtäävien taitojen saavuttamiseen asti. Opetussuunnitelmat on laadittu taiteenalasta riippuen yleiselle tai laajalle oppimäärälle.

Joensuussa Taiteen perusopetusta annetaan seitsemällä taiteenalalla: kuvataide, käsityö, musiikki, sanataide, sirkus, tanssi ja teatteri. Toimijoita on viisi: Joensuun kansalaisopisto, Joensuun konservatorio, Taito-käsityökoulu Kässä, Cat People Tanssikoulu ja Joensuun Tanssiopisto.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0