Langan virtaa tulee taas - mukana käsityöalan supertähti Sulokas!

06.10.2022

Jo perinteiseksi tapahtumaksi muodostunut Langan Virtaa järjestetään 21.-22.10.2021 Taitokorttelissa. Luvassa on muun muassa lankaesittelyjä, työnäytöksiä ja käsityöpajoja, tarjouksia sekä paljon muuta. 

Perjantaina 21.10.2022 järjestämme koulutus- ja keskustelupäivän käsityöyrittäjille ja alalle aikoville Taito Galleriassa. Aiheena on mm. oman työn ja tuotteiden hinnoittelu. Mukana ovat mm. yrittäjyyden yliopettaja Heikki Immonen (Karelia-amk) sekä Sulokas-yrityksen perustaja Sini Hulkkonen. Sini kertoo oman brändinsä synnystä - miten upeat design-käsilaukut ottivat paikkansa? Lisäksi paikalla Business Joensuun yritysvalmentajat Satu Niiranen ja Lasse Immonen.

Koulutuspäivä järjestetään klo 9–16. Osallistua voi myös etänä. Koulutuspäivä on osallistujille maksuton. 


Ilmoittautuminen koulutuspäivään  viimeistään tiistaina 18.10.2022 osoitteella info@taitokortteli.fi

Taito Pohjois-Karjala ry järjestää Langan Virtaa -tapahtuman yhteistyössä Karelia ammattikorkeakoulun sekä EU-hankkeen (Culture for all Axes) kanssa. Taitokorttelista mukana ovat KuituKeiju ja Taitokeskus Joensuu.

 

Lauantaina 22. lokakuuta 2022 Taitokortteli täyttyy iloisesta puheensorinasta ja neulepuikkojen kilkatuksesta. Joensuulaiset Ronja Södersved ja Hannemari Lehtonen esittelevät omia neulemallejaan KuituKeijun myymälässä. Ronja ja Hannemari suunnittelevat koko ajan uusia, omia neulemalleja ja ovat malleineen esillä aktiivisesti mm. Instagramissa. (#hnnmrdesigns #ronjaknits)

Mustosen talon Rantakadun päädyn aulassa on esillä Sukkaset suureksi iloksi -kirjan kirjoittajan Sari Suvannon sukkanäyttely. Sari on lisäksi kertomassa sukkamalleistaan ja tarinoista niiden takana lauantaina klo 11-15.

Taitokeskuksessa saat mm. vinkkejä lankojen purkkivärjäykseen. Taitoliiton kuluvan vuoden käsityötekniikka on värjäys luonnonväreillä. Samalla pääset tutustumaan syksyn uutuuslankoihin upeiden lankatarjousten myötä. Ehkäpä innostut Roosa nauha -langoista ja -neuleohjeista!

Taitokorttelissa mukana lauantaina myös mm. Sulokkaan käsilaukut ja Lankapuoti Tiukulan langat. Perjantaina ja lauantaina mukana lisäksi Joensuun Unicef; myytävänä on Unicef-nukkeja sekä muita vapaaehtoisten tekemiä ja lahjoittamia käsitöitä. Kannattaa kiertää kaikki korttelin putiikit, sillä luvassa on erikoistarjouksia!

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0