Kansanmusiikkihetket Taitokorttelissa

26.06.2024

Tule ja anna musiikin viedä - torstaina 4.7. ja 11.7.

 

Taitokorttelin sisäpihalla heläjää perinteiset soinnut ja soittimet, kun Joensuun Kalevalaiset naiset ry:n järjestämät kansanmusiikkihetkien esiintyjät aloittavat musisoinnin. Tule Taitokortteliin nauttimaan lämpimästä kesäsäästä Kauppaneuvoksen kahvilan antimilla ja kuuntelemaan viehättävää perinnemusiikkia idyllisessä ympäristössä!

 

Torstaina 4.7. klo 15 esiintyy Jenni Venäläinen. Hän on kanteletaiteilija, joka on erikoistunut karjalaiseen kanteleperinteeseen, pohjoismaiseen kansanmusiikkiin ja improvisaatioon. Pienkanteleet innostavat hänet ilmaisemaan itseään ja kertomaan tarinoita musiikin kautta.

Torstaina 11.7. klo 15 esiintyvät vuorostaan Emmi Kuittinen ja Liisa Matveinen. Kuittinen on kansanmuusikko, laulaja ja lauluntekijä, joka on erikoistunut Karjalan alueen musiikkiin ja itkuvirsiin. Matveinen puolestaan on ilomantsilainen kansanmuusikko, jonka sävellykset pohjautuvat ilomantsilaiseen ja karjalaiseen runonlauluperinteeseen. Myös Liisa on opettanut ja esittänyt itkuvirsiä.

 

Joensuun Kalevalaiset Naiset ry:n järjestämät kansanmusiikkihetket esitetään Taitokorttelin sisäpihalla, Koskikatu 1. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa mukaan nauttimaan musiikkihetkistä!

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0