Joe Vintage valloittaa taas

01.06.2023

Joensuun Taitokorttelissa valmistaudutaan parhaillaan kesän upeimpaan tapahtumaan. Joe Vintage valloittaa kaikki vauvasta vaariin lauantaina 10. kesäkuuta.

Taito Pohjois-Karjala ry yhteistyökumppaneineen on rakentanut monipuolisen, kaikille avoimen koko perheen kesätapahtuman, josta ei tunnelmaa puutu.

Hot Rodders Polvijärvi ry tuo nähtäväksi toinen toistaan upeampia autoja. Autonäyttelyn täydentää harrasteautojen parkki Elielinkujalla ja kaupungintalon takana olevalla parkkipaikalla. Tuo sinäkin autosi muiden ihailtavaksi! Autonäyttely ja harrasteparkki ovat avoinna koko tapahtuman ajan eli klo 10-16.

Pin Up Siskot ry puolestaan järjestää vintagemallikilpailun. Pin Up Sisko -kilpailun finaali käydään Taitokorttelin esiintymislavalla. Mukana on viisi hurmaavaa kilpailijaa, jotka nähdään lavalla päivän kuluessa useaan otteeseen. Kilpailun voittaja julistetaan klo 15.

Yleisö pääsee äänestämään niin suosikkityttönsä kuin autonäyttelyn upeimman auton.

Myyntikojut täyttyvät upeista käsin tehdyistä tuotteista sekä vintagevaatteista ja -esineistä. Mukana ovat mm. Woten Puoti, Sulokas, Liituraita, Rubylea, Lusikkaenkeli ja monet muut. Myytävänä on myös laaja valikoima cd- ja lp-levyjä.

Taitokorttelin omat putiikit ovat tietysti täynnä myös monenlaisia ihanuuksia, nyt kannattaakin käydä samalla kertaa kaikki pienet myymälät läpi!

Tapahtuma-alueella voit tutustua Taito Pohjois-Karjala ry:n Taitobussiin.

MC Varatuluppa tuo vanhat mopedit nähtäväksi Taitokortteliin klo 10.30 alkaen parin tunnin ajaksi.

Esiintymislavalla nähdään Pääesiintyjät klo 12 sekä Pate Friman & The Rebellion klo 15. Tapahtuman juontaa Nelli Hyttinen (MTV).

 

Joe Vintage 2023 -tapahtuma järjestetään lauantaina 10. kesäkuuta klo 10–16.

Taitokorttelin alue täyttyy kellohelmoista, vintagevaatteista ja -esineistä, upeista autoista sekä menneitten vuosikymmenten viehätyksestä.  Samalla tapahtuma on huikea kunnianosoitus paitsi kädentaidoille ja käsityökulttuurille, myös kestävälle kuluttamiselle ja kierrättämiselle.

Tapahtuman päätyttyä klo 16 alkaen vuorossa on Vintage Cruising, jonka järjestää joensuulainen Mambo’s Garage. Cruising starttaa heti tapahtuman jälkeen Elielinkujalta. Parin tunnin cruising ajetaan Joensuun ympäristössä.

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat heti Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit käyttöösi jäsenhintaan!

Tilaa uutiskirjeemme!

Ostoskoriin 0