Tarjolla Torstaina

Kermainen riistarouhekeitto L,G

Raaka-aineet: Riistarouhetta, perunaa, kasviksia, purjoa, porkkanaa, lihalientä, mausteita, kermaa.


Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Keittolounaan hinta 7,80 € (Kalakeitot 8,80€), sisältäen keiton, leivän, juoman (vesi/mehu), jälkiruuan ja kahvin. Lauantaisin keittolounas klo 11 alkaen kunnes keittokulhon pohja näkyy.

L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, G=gluteeniton, V=vegaaninen, M=maidoton

Kauppaneuvoksen kahvila | puh. 050 315 6944 | kahvila@taitokortteli.fi

Kädentaitokurssit

Joensuu

25.09.2021 klo 10:00

Hexagon-kori punomalla

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalin sekä kahvitarjoilun. Kurssilla opetellaan työstämään nauhamaista rottinkia ja punotaan siitä kaunis, moderni sisustuskori. Monikäyttöisessä korissa yhdistyvät 100% luonnonmateriaali ja perinteinen punontatekniikka. Koria voit valmistaa kahdessa eri koossa.

Joensuu

28.09.2021 klo 17:00

Siimes-matto kutomalla

Kurssilla kudotaan Outi Santaniemen suunnittelema Taitoliiton Tekemisen iloa- malliston Siimes-matto. Kurssilla käydään läpi maton kudonnan työvaiheita ja suunnitellaan oma matto mallin ohjeistuksen mukaan. Osallistuja kutoo maton kangaspuilla oman suunnitelmansa pohjalta erikseen sovittuna aikana. Kurssihintaan sisältyy kolme kudontapäivää. Mattoloimi ja muut käytettävät materiaalit maksetaan käytön mukaan.

Joensuu

02.10.2021 klo 10:00

Lasten trikoopaita ompelemalla

Kurssimaksu sisältää ohjauksen, kaavat ja ompelutarvikkeet sekä kahvitarjoilun. Trikoopaita on mukava käyttövaate lapsen arkeen. Kankaan voit ostaa Taito Shop Joensuun Maiccola Pop Up-kangasmyynnistä. Kankaat ovat helppohoitoisia ja miellyttäviä joustavia trikoita ja joustocollegeja. Halutessasi voit ottaa omat koneet mukaan. Paita valmistetaan valmiilla kaavalla.

Joensuu

05.10.2021 klo 17:00

Hyrrä- ja pyörrelampunvarjostin

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja materiaalin sekä kahvitarjoilun. Tule tekemään Tiia Erosen suunnittelema Taitojärjestön Tekemisen iloa -malliston upea varjostin, joka sopii kattovalaisimeksi. Hyrrä ja Pyörre valaisimet luovat ympärilleen kauniin valon ja varjon leikin. Varjostimet punotaan valmiisiin kehikkoihin paperinauhalla, joka on ekologinen ja rento materiaali. Työ ei vaadi erityistä pohjataitoa, vain jonkin verran kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä.

Katso tulevat kädentaitokurssit

Putiikit

Taitokorttelin yritykset tarjoavat asiakkaalle laajan valikoiman taidolla tehtyjä käsitöitä, vaatteita ja sisustustavaroita. Yksilöllisistä putiikeista löytyy jokaiselle jotakin!

Aiku Ihana
Design By KIETO
Joensuun Perheentalo
Kahvila Nikolai - Nikolai Jäätelöt
Kauppaneuvoksen kahvila
Kuitukeijun lankapuoti
Lempin Maailma
Männikön korsettiliike
Matelin Lahja-aitta
Mustosen Puoti
Sarustiikka
Taito Shop
Taitokeskus
Tutustu yrityksiin

Oletko jo Taito-jäsen?

Liittymällä jäseneksi saat Taitokeskuksien ja Taitobussin neuvojien palvelut, kurssit sekä materiaalit edullisesti käyttöösi!

Ostoskoriin 0