Putiikit ja palvelut

Taitokorttelin yritykset tarjoavat asiakkaalle laajan valikoiman taidolla tehtyjä käsitöitä, vaatteita ja sisustustavaroita. Yksilöllisistä putiikeista löytyy jokaiselle jotakin. Parviaisen talossa toimii Perheentalo Joensuu.

Aiku Ihana, puh. 0500 271 242

Aiku Ihana on joensuulainen yritys joka valmistaa käsin keraamisia käyttö- ja koriste-esineitä sekä kortteja elämän eri juhliin.
aikuihana175
Joensuun Taiteilijaseura ry, Galleria Kohina, puh. 050 543 3524

Galleria Kohina on Joensuun Taiteilijaseuran ylläpitämä galleria ja Suomen vanhin taidelainaamo. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan taiteeseen!
joensuuntaiteilijaseura
Kauppaneuvoksen Kahvila, puh. 050 315 6944

Kaupungin kauneimman kahvilan maineen saanut Kauppaneuvoksen kahvila tarjoaa paikan päällä tehdyt suussa sulavat suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä arkisin keittolounasta. Kahvilassa mahdollisuus järjestää myös yksityistilaisuuksia. Kesäaikaan viihtyisä sisäpihan terassi.
kauppaneuvoksen_kahvila
Katri Parikka design, Korttelipuoti, puh. 050 381 7144

Katri Parikka design avaa työhuoneensa ovet kaikille! Pääset katsomaan ja seuraamaan kun kuvituksia ja taidetta syntyy erilaisiin kirjaprojekteihin. Ihastuttavassa Korttelipuodissa on myynnissä suomalaisien graafikoiden ja kuvittajien tuotteita. Katri työskentelee ympäri Suomea joten kannattaa varmistaa työhuoneen aukiolot Facebook-sivulta. Tervetuloa!

Korpilumo, puh. 044 570 3313

Satumaisen erilaista valokuvausta ja taidetta. Keijupölyä, taikaa ja onnellisuutta. Hetkiä, hymyjä ja valoa.
korpilumo_3
Matelin Lahja-aitta, puh. 013-124 225

Tuotevalikoimaan kuuluu naisten ja lasten vaatteet, saunatekstiilit, keittiötekstiilit, hyvän olon ja unen tuotteet, erittäin paljon pientuotteita, sekä käsintehtyjä kortteja. Käytämme tuotteissamme pellavaa, puuvillaa ja villaa
matelin_lahja_aitta_logo
Perheentalo Joensuu, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 548 8838

Joensuun Perheentalon viihtyisät tilat soveltuvat hyvin lasten ja lasten läheisten ajanviettoon ja hoitotoimiin sekä omien eväiden syömiseen. Tiloja voi myös vuokrata mm. perhejuhlia varten.
perheentalo
Pikku Puttiikki, puh. 050 536 0910

"Uutta, vanhaa ja vanhasta uutta" pohjoiskarjalaisia tuotteita vauvasta vaariin, materiaalit ovat monet.
Myös tilauksesta!
pikku_puttiikki
Rhiannon, puh. 040 835 2235

Rhiannon on helmikuun alussa 2012 perustamani yritys, joka tarjoaa terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluja ja tuotteita.
rhiannon
Riitta Nevalainen, puh. 0400 955 620

Riitta Nevalainen, turkkuri, hattujen ja nahkatöiden tekijä muutti tiilitalon tunnelmalliseen yläkertaan lokakuussa 2017. Riitta on tuttu usealta kesältä piha-aitan hattukaupastaan. Nyt työtila ja tuotteet samassa paikassa. Tarjolla mm. monenlaiseen sisustustyyliin ja elämänvaiheeseen sopivia Silmu-tauluja, persoonallisia hattuja, laukkuja ym. myös tilauksesta.
Sarustiikka, puh. 046 922 3903

Hurmaavan huoleton sisustuskauppa Sarustiikka palvelee entisen takomon tiloissa. Meiltä löydät mm. Vintage Paint kalkkimaalit, Le Pere Pelletier pyykkietikat ja sarjan muut tuotteet. Ruotsalaisen Shepherdin lumoavat taljat, matot ja tossut. Yksilöllisiä ja vaihtuvia sisustustuotteita Ruotsista ja Tanskasta. Joukossa myös itsetehtyjä aarteita kierrätysperiaatteella vanhasta uutta ja karusta kaunista.
sarustiikka
Sininen kammari, puh. 0500 312 304

Kolmen käsityöyrittäjän yhteinen myymälä. Mukana ovat: Mirja Parviainen, Päivineule, Kati Soikkeli ja Elena Manusardi.
sininenkammari
Sopukka, puh. 045 645 5453

Sopukka on pohjoiskarjalaisten käsityöläisten myymälä, josta löydät aina tuotteita koruista vaatteisiin.
sopukka2
Suomalainen Hyväntekijä osuuskunta, puh. 040 516 8885

Värikäs ja runsas ekopuoti, jossa eettisesti valmistettuja tuotteita maailmalta, suomalaisilta työpajoilta mm. näkövammaisilta käsityöläisiltä. Luonnonkosmetiikkaa, aloe veraa, ekopesuaineita ja vanhalla suutaritekniikalla valmistettuja värikkäitä nahkakenkiä. -Koska hyvä synnyttää hyvää.-
Hyvantekija puoti
Taitokeskus Joensuu, puh. 050 315 6946

Taitokeskus tarjoaa käsityöalan neuvontaa ja kurssitoimintaa. Taitokeskukseen voit tulla opettelemaan ja toteuttamaan omia käsityötoiveitasi kursseillamme tai kangaspuilla kutoen. Upea kudontasalimme on valmiina kutojille. Taitokeskuksesta voit tilata myös mittatilaustyönä erilaisia sisustustekstiilejä.
taitokeskus
Taito Pohjois-Karjala ry, puh. 013-220 140

Yhdistys säilyttää vanhoja työtapoja ja perinteitä sellaisenaan, mutta myös kehittää uutta, vahvaa 2000-luvun käsityöperinnettä sen rinnalla. Taito Pohjois-Karjala ry kuuluu käsi- ja taideteollisuusjärjestöön, joka on valtakunnallinen kaksikielinen käsi- ja taideteollisuusalan palvelujärjestö Taito Group.
taitopohjoiskarjala
Taito Shop Joensuu, puh. 050 315 6945

Taito Shop on korkealuokkaisten suomalaisten kädentaitotuotteiden myymälä. Taito Shop tarjoaa upean valikoiman alueellista taitoa, käsiteollisuuden helmiä ja perinteisiä tuotteita. Joensuun Taito Shopista löydät laajan valikoiman sisustustuotteita, asusteita ja suomalaista designia sekä Karjala-malliston tuotteita.
tiilitalo-1
Wera Capelina, Pirjo Palviainen, puh. 050 302 9254

Wera Capelinan tuotevalikoimiin kuuluvat pellava- ja villa-asut ja -asusteet, kuten huivit, neulosasut, tunikat ja mekot.
wera_capelina