Kerhot

kerhot2015

Käsityökerhoissa yhdistyy käsillä tekeminen ja yhdessäolo. Eri teemojen ympärille suunnitelluissa kerhoissa saa opastusta käsitöiden tekoon. Kerhoissa saa tietoa myös käsityöalan uusista tuulista ja harrastusmahdollisuuksista.

KEHRÄYSKERHO

Kerhossa harjoitellaan rukilla ja värttinällä kehräämistä eri eläinten villoista. 

Kehräyskerho kokoontuu taitokeskuksessa joka kuukauden viimeinen torstai 25.1.2018 alkaen klo 17.30-20.30. Osallistumismaksu on 10 €/kerta + materiaalit käytön mukaan.

NEULEKERHO

Neulekerhoon voi tulla neulomisesta kiinnostuneet, sekä kokeneemmat että aloittelevat neulojat. Aiheet ovat vaihtuvia, kerholaisten toiveet ja tarpeet huomioiden. Voit aloittaa isomman neuleprojektin kerhon ohessa ja pitää omaa neuletta mukana tapaamisissa. Käytämme hyödyksi internetin valtaisaa neulemaailmaa ja sen tuomia hyötyjä. Neuvontaa, uusia tekniikoita ja haasteita perinteitä unohtamatta sekä hyvää seuraa, näistä koostuu neulekerho.

Neulekerho kokoontuu taitokeskuksessa joka toinen maanantai 22.1.2018 alkaen klo 17-20. Osallistumismaksu on 10 €/kerta + materiaalit käytön mukaan.

TAITO-SENIORIKERHO

Seniori Käsityökerhossa vietetään aikaa yhdessä käsillä tehden ja kahvia juoden. Tapaamisissa on vaihtuvia käsityöteemoja, joita voivat olla esimerkiksi neulominen, koukkuaminen tai korujen valmistaminen. Mukaan voi ottaa myös omia käsitöitä. Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko 24.1.2018 alkaen klo 10-13. Osallistumismaksu on 10 €/kerta + materiaalit käytön mukaan.

Kerhoihin Taito Pohjois-Karjala ry:n kästyöpassilla (75 €/vuosi) 10 kertaa maksutta.

Taitokeskus Joensuu | puh. 050 315 6946 | joensuu@taitopohjoiskarjala.fi